top of page
Sander en Esther

REFERENTIES

Maarten en Jessey
Jeffrey en Sophia.jpg

Naomi heeft het voor elkaar gekregen om een hele persoonlijke en prachtige ceremonie neer te zetten!

 

Met alle informatie

van maanden voorbereiding wist ze dit spot on en met veel humor te doen. We kijken met veel liefde terug naar dit moment

 

Jeffrey en Sophia. 

fotocredits: Nanda van der Eijk-Duim

Dankjewel Naomi, dat je op onze mooiste dag onze trouwambtenaar was.

Wij zijn op 28 augustus 2018 getrouwd door Naomi. Een onwijs betrokken lieve trouwambtenaar die ons verhaal op een prachtige en oprechte manier heeft overgebracht tijdens de ceremonie.

Sander en Esther

Lees meer...

fotocredits: ..

Menno en Sabine

Wij vonden de ceremonie het belangrijkste onderdeel van de bruiloft en daarom hebben we zorgvuldig gezocht naar een goede trouwambtenaar die ons verhaal kan delen met onze vrienden en familie. Na een aantal gesprekken met Naomi voelde we al snel een klik! En ze heeft alles waargemaakt.

 

De speech was prachtig opgebouwd en had alle elementen in zich! Het was mooi, persoonlijk, emotioneel, lief, grappig en precies lang genoeg. Na de ceremonie was er nog een moment voor onze zus en zwager om ze te bedanken, omdat zij een jaar getrouwd waren en ons aanzoek op hun bruiloft mocht plaatsvinden. Het was een tip van jou om het na het tekenen te doen, het was zo mooi hoe dat in het verhaal verwerkt was. Ook kregen de bruidsmeisjes een medaille, waar ze echt heel trots op zijn! Wat onwijs lief, tot in de details was alles perfect.

Lieve Naomi,

Een aantal maanden voor onze grote dag kwam je bij ons thuis kennismaken. Deze kennismaking was heel gezellig en voelde direct vertrouwd. We dachten gelijk; haar moeten we hebben!

Maarten en Jessey 

Lees meer...

fotocredits: Lotte Bosschieter 

Tim & Marnel

Een paar maanden was het rustig, tot we van jou een vragenlijst in de mail ontvingen. Wat vonden we het verwoorden van onze gevoelens lastig en wat een respect hebben we voor jouw werk gekregen. Wat we ook onwijs leuk vonden, was dat mensen in onze omgeving vertelde dat ze door jou gevraagd waren om diverse vragen over ons te beantwoorden. Dat heeft regelmatig voor leuke gesprekken aan tafel geleid!

 

De tweede avond bij ons thuis ging volledig over onze grote dag. Jouw enthousiasme, je interesse en plezier, zorgde voor heerlijke gesprekken. We keken zo uit naar de dag en we wisten zeker dat je er een geweldige ceremonie van zou maken!

 

En hoe! Op 17 augustus 2018 heb je dat helemaal waargemaakt! Een hele persoonlijke ceremonie, met een lach en een traan. Een ceremonie waarin wij dingen hebben gehoord, die we nooit hebben geweten. Lieve woorden aan elkaar en van de mensen om ons heen, met liefde door jou verwoord. Want de liefde, daar draaide het om. Al was het grapje op zijn tijd ook echt heel leuk. Als we de foto’s van de ceremonie terug kijken, krijgen we zo’n warm gevoel. Niet alleen wij, maar ook alle gasten stralen, lachen of huilen op de foto’s. Een groter compliment kun je niet krijgen. 

 

Als we jou omschrijven in 10 woorden dan zijn het deze: 

  1. Enthousiast

  2. Betrokken 

  3. Plezier 

  4. Liefdevol

  5. Balans (Er was een goede balans tijdens de ceremonie in liefde, grapjes, een lach en een traan)

  6. Attent 

  7. Ontspannen

  8. Gedreven

  9. Humor

  10. Oog voor details (Je hebt zo goed geluisterd naar alle verhalen en de juiste details aan elkaar gekoppeld, die hebben gezorgd voor een hele persoonlijke ceremonie.)

 

We willen je onwijs bedanken voor alles en als het goed is trouwen we nooit meer.. Maar de liefde zullen we altijd blijven vieren en als we daar een ceremoniespreker voor zoeken, ben jij de eerste die we zullen bellen!

 

Liefs! 

Maarten en Jessey

Naomi heeft als trouwambtenaar bewezen dat een ceremonie niet langdurig en saai hoeft te zijn. Elk woord wat is gesproken is bij ons binnen gekomen.

Menno en Sabine 

Lees meer...

fotocredits: Mooier fotografie 

Een huwelijk is voor bruidsparen één van de belangrijkste en waardevolste dagen in het leven. Een dag waar je met heel veel plezier naar uitkijkt. Waar vaak vele voorbereidingen aan vooraf gaan om de dag zo perfect mogelijk in te vullen.

Veel van die voorbereidingen kan jezelf invullen naar wens. Ook zijn er voorbereidingen waar je een bepaalde voorstelling bij hebt. Daarvoor zoek je iemand die met je meedenkt, naar je luistert en adviezen geeft en heel belangrijk waarmee je een klik hebt.

De trouwceremonie is z'n voorbereiding. het meest officiële gedeelte van de dag. Als bruidspaar hebben wij goed nagedacht over hoe wij de trouwceremonie invulling willen geven.

Op onze dag moest de liefde en ons gezin centraal staan. In het bijzijn van een intiem gezelschap wilde wij kort en bondig maar vooral een persoonlijk praatje.

 

Wij zijn in contact gekomen met Naomi van Donk. Op een avond enkele weken voor ons huwelijk hebben wij kennis met haar gemaakt op een thuis bezoek. De door ons vooraf ingevulde vragenlijsten had zij doorgenomen en kwam goed voorbereid op onze afspraak.

 

De rust en enthousiasme die zij uitstraalde gaven ons een heel prettig gevoel. De avond verliep heel gezellig en vloog voorbij. Met een gerust hart keken wij uit naar de trouwceremonie.

 

Op de grote dag heeft Naomi een hele mooie toespraak gehouden. de toespraak was persoonlijk en duurde precies lang genoeg. Onze kinderen werden op een mooie manier in de toespraak betrokken door uitspraken van hen in haar toespraak toe te voegen. Hierdoor hadden jong en oud de volledige aandacht.

Naomi heeft als trouwambtenaar bewezen dat een ceremonie niet langdurig en saai hoeft te zijn. Elk woord wat is gesproken is bij ons binnen gekomen. Naomi bedankt voor de prachtige bijdrage en herinneringI

 

Menno en Sabine Ringelestijn       

Naomi heeft ons in het najaar getrouwd, en wat een prachtige ceremonie was het!

Tim & Marnel

Lees meer...

fotocredits: Mooier fotografie 

Vanaf het moment dat we over de invulling van onze huwelijksvoltrekking spraken op een zomerse avond bij ons thuis, voelde het contact direct heel vertrouwd! Na deze avond was het spannende wachten op onze trouwdag...

 

Uiteraard enigszins gespannen was de dag aangebroken. Wat ik vooraf hoopte was dat Naomi er een persoonlijk tintje aan zou geven, ipv een ambtenaar die ons toegewezen zou worden en maar weinig over ons persoonlijk zou weten!

 

En niets was minder waar! Wat een ongelooflijke bijzondere en persoonlijke ceremonie was het. Naomi betrok een aantal familieleden in het verhaal, met een hoop humor, emotie, en haar natuurlijk talent om te vertellen maakte zij dit moment het hoogtepunt van onze trouwdag.

 

Met een lach en een traan hebben alle gasten genoten van wat zij te vertellen had. Klein maar voor ons erg belangrijk detail; mijn man is van Engelse afkomst, uiteraard was er veel familie van hem overgekomen, voor hen had Naomi zelfs haar speech van A tot Z vertaald zodat zij mee konden lezen!

 

Het bleef boeiend van begin tot eind. Het grappige was dat ze vanuit ons gesprek haarfijn doorhad waar wij als gezin voor staan en wat voor ons belangrijk is, en dit in haar speech zo leuk wist over te brengen.

 

Wij kijken terug op een prachtige huwelijksvoltrekking! Naomi je bent een topper!

 

Liefs Mr & Mrs Vrolijk :-)

Wij zijn zeer tevreden met Naomi als onze ambtenaar.

 

Ze brengt het heel origineel met veel humor en passie.

Onze ceremonie was een succes met een lach en een traan maar vooral met de meest mooie herinneringen die erg mooi gebracht werden, ook de verbondenheid met onze familie kwam op een mooie manier aanbod.

 

We zijn Naomi heel dankbaar. Dankzij haar is onze dag nog mooier en persoonlijker geworden. Een echte aanrader!!!!

 

Liefs, Dennis & Zoï

Wat een geweldige mooie ambtenaar. Ze heeft onze ceremonie zo mooi gedaan.

 

Persoonlijk verhaal met een lach en een traan. Heerlijke humor maar ook met een mooie emotionele touch. In 1 woord onbeschrijfelijk. Echt een aanrader.

Marie-Louise en Erik

 

We hoopten op een ongedwongen, losse plechtigheid en dat is helemaal gelukt. Het is precies verlopen zoals bij ons past.

 

Sandy en Laurens

fotocredits: Mooii Moment

bottom of page