top of page
  • Foto van schrijverNaomi

Trouwmevrouw

Bijgewerkt op: 27 aug. 2018Ik krijg regelmatig van bruidsparen, vrienden en bekenden de vraag: Hoe ben je trouwmevrouw geworden? Want tsja dat is nu een vacature die je niet dagelijks tegenkomt.


De kiem van dit superleuke werk is tijdens mijn eigen trouwdag ontstaan. In 2012 ben ik getrouwd met mijn lieve man Joris. We hadden toen al 11 jaar verkering, we waren 6 jaar verloofd en we hadden al twee kinderen. Dus ja, je kunt wel zeggen dat we uitgebreid naar onze trouwdag hebben toegeleefd ;-)

Toen het dan eindelijk zover was hebben wij dit als een magische en enorm liefdevolle dag ervaren. Wij vonden het allermooiste dat we met al onze dierbaren de liefde en het leven konden vieren.


Ik heb enorm genoten van de positieve en liefdevolle vibe die er die dag was. Wij hebben onze trouwdag echt ervaren als een kroon op onze relatie. Die dag heb ik besloten om hier meer mee te gaan doen want ik gun iedereen zo’n mooie, liefdevolle en warme dag en ik wil daar graag aan bijdragen.

Vanaf jongs af aan is mijn missie om mensen met elkaar te verbinden en daarbij iets positiefs te creëren voor de mensen die ik ontmoet. Mensen in liefde en met liefde verbinden sluit daar uitstekend bij aan.


Ik besloot om hier meer mee te gaan doen en ik ben mijn gaan verdiepen in het trouwambtenaarschap. Ik mocht de try out doen bij het huwelijk van mijn schoonzus en zwager. Woww zoveel vertrouwen ontvangen op één van de belangrijkste dagen in iemands leven voelde als een hele eer.

Vol overgave heb ik mij in hun verhaal en speech gestort. Zoals ik dit nog steeds doe voor al mijn bruidsparen. Het was een stralende dag in Kijkduin toen ik, een tikkeltje zenuwachtig, hun ceremonie leidde. Maar wat was het gaaaafff!! Ik kreeg heel veel enthousiaste reacties op de speech. Dit gaf mij de bevestiging dat ik op het goede pad zat. Hierna ben ik mijn trouwmevrouw certificaat gaan halen en nu ben ik een enorme bofkont dat ik al die leuke, lieve en verschillende bruidsparen ontmoet en zij mij het vertrouwen geven om hun persoonlijke verhaal te vertellen.

104 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page