top of page

Naomi 

Creatief, warm, humor, betrokken en verbinder that’s me! Mensen verbinden is mijn passie en iets positiefs voor een ander creëren mijn missie! Daarom past het trouwambtenaarschap mij als een toga ;-)

Ik hou enorm van het vieren van de liefde en het leven! En wanneer kan dat beter als twee mensen met elkaar gaan trouwen?!

Niets is mooier als twee mensen zien stralen van liefde op hun mooiste dag!

Hoe ziet die mooiste dag er voor jullie uit? Houden jullie van romantisch of juist stoer?. Willen jullie op het strand trouwen of in een kas? Trouwen jullie in Nederland of misschien wel in het buitenland? Er kan zoveel en ik denk graag mee. Het allerbelangrijkste is dat de mooiste dag zorgeloos en vooral genieten is. Een ceremonie waarbij jullie love & lifestory op een persoonlijke, warme manier met een tikkeltje humor wordt verteld. 

En dat is waar ik goed in ben :-).

Naast het verbinden van mensen heb ik nog een andere grote passie en dat is het leven vieren door middel van het realiseren van verschillende events. Dit kan groots voor bijvoorbeeld bedrijven maar ook heel klein en persoonlijk voor particulieren.

Ik ben gewend om organisaties aan te sturen en gezamenlijk een mooi event neer te zetten. Ik houd daarbij de verschillende belangen en wensen goed in het oog. Creatief een luisterend oor en flexibel, zijn eigenschappen die verschillende opdrachtgevers mij toeschrijven.

Naomi portret  2. 924 px.jpg
bottom of page